Společenský večer Červeného kříže 2015

Dne 11. 4. 2015 uspořádala už podruhé 5. místní skupina ČČK Praha 1 slavnostní Společenský večer Červeného kříže. Na rozdíl od minulého roku, kdy se akce konala v prostorách Malostranské besedy, letošní ročník se uskutečnil v prostorách salonku Café Kampus, nacházejícím se v Náprstkově ulici na Starém Městě. Celá akce započala v 19:30 úvodním slovem organizátora a předsedy naší místní skupiny, Mgr. Šimona Hlinovského, a jeho spolupořadatelek Lucky Machové a Zuzky Černé. O hudební vložku ve formě zpěvu s klavírním doprovodem se postaraly samy spolupořadatelky Lucie Machová a Annie Malinová. Tančilo se jako o závod, a potleskem nikdo nešetřil. Dalším hudebním obohacením byla kapela „Strange Voice“, která naprosto zaválela. Elektrickou kytaru doprovázela zobcová flétna, klavír a zpěv.
Všichni shledali jako příjemné zpestření večera promítání fotek z akcí naší místní skupiny ČČK pomocí dataprojektoru, které skvěle dokreslovalo celou atmosféru večera. I stydlivější hosté se po pár skleničkách dobrého vína, či půllitrech chutného piva uvolnili a tančili uprostřed salónku. Ke konci večera se losovala tombola, kde měl každý host možnost vyhrát zajímavou cenu, a ať už to byla knížka, ozdobná svíčka, či hlavolam nebo tričko, každý měl z cen radost. Po tombole se ještě chvilku tančilo a fotilo, než se hosté začali ubírat do svých domovů.
Společenský večer byl určen nejen našim členům. Naše skupina díky této akci získala mnoho nových příznivců, a tato akce přilákala i naše přátele z Francie, kteří jsou v Praze na studijní stáži. Můžu jen dodat, že jsem velmi zvědavá, co si pro nás Šimon připraví na příští rok, protože se rok od roku překonává. Nezbývá než se jen těšit a věřit, že bude příští společenský večer také tak vydařený jako letošní, ne-li lepší.

Zde se můžete podívat na fotky z akce.
Zde je video z akce.

Autorka textu: Andrea Moravcová

Žádné komentáře:

Okomentovat