Společenský večer Červeného kříže 2016

Dne 12. 3. 2016 uspořádala už potřetí 5. místní skupina ČČK Praha 1 slavnostní Společenský večer Červeného kříže. Stejně jako loni se akce konala v prostorách Café Kampus na Starém Městě. Večer jsme zahájili v 19:15. Jako první k tanci a poslechu zahrála na kytaru písničkářka Eliška Mikolášková, která oproti loňskému roku složila několik nových písniček. Na její vystoupení navázal další písničkář Zdeněk Větrovec, který se taktéž prezentoval svou vlastní tvorbou. Následně také zazpíval náš třetí nejmladší člen Martin Prchal, který je mimochodem vítězem dětské pěvecké soutěže Butovický zvoneček.
Pak už štafetu převzala kapela CH.A.R.A. 57 band, která hrála téměř hodinu. Kytaru doprovázela zobcová flétna, bicí a zpěv. V tu chvíli už tančili nejen naší členové, ale i další hosté.
Všichni shledali jako příjemné zpestření večera promítání fotek z akcí naší místní skupiny ČČK pomocí dataprojektoru, které skvěle dokreslovalo celou atmosféru večera. Ve 21:45 začala tradiční křižácká losovačka, kde měl každý host možnost vyhrát zajímavou cenu, a ať už to byla knížka nebo tričko, každý měl z cen radost. Po losovačce se ještě chvilku tančilo a fotilo, než se hosté začali ubírat do svých domovů.
Protože společenský večer byl určen nejen našim členům, naše skupina díky němu získala mnoho nových příznivců. Nezbývá než se jen těšit a věřit, že bude příští společenský večer také tak vydařený jako letošní, ne-li lepší.
Zde jsou fotky
Zde je video

Žádné komentáře:

Okomentovat