Společenský večer Červeného kříže 2019


V sobotu 13. dubna 2019 uspořádala už popáté 5. místní skupina ČČK Praha 1 slavnostní Společenský večer Červeného kříže. Již tradičně se akce konala v prostorách Café Kampus na Starém Městě. Večer jsme zahájili v 19:30. Protože letos se zúčastnily i děti ze 7. místní skupiny, tak i ty zazpívaly několik písniček. Pak zazpíval náš třetí nejmladší člen Martin, a po něm vystoupila Eliška Mikolášková, která je již tradiční součástí našich společenských večerů, a jako vždy zahrála na kytaru.
Všichni shledali jako příjemné zpestření večera promítání fotek z akcí naší místní skupiny ČČK, které skvěle dokreslovalo celou atmosféru večera. Jana Hrdliczková také zazpívala dvě písničky. Asi ve 21:15 začala tradiční křižácká losovačka, kde měl každý host možnost vyhrát zajímavou cenu, a ať už to byla knížka nebo tričko, každý měl z cen radost. Po losovačce se ještě chvilku tančilo a fotilo, než se hosté začali ubírat do svých domovů.
Protože společenský večer byl určen nejen našim členům, naše skupina díky němu získala mnoho nových příznivců. Navštívili nás i dvě zástupkyně Nadačního fondu Českého rozhlasu, který každoročně pořádá sbírku Světluška, na níž se naše skupina už 10 let podílí. Právě do této sbírky jsme věnovali i výtěžek z dobrovolného vstupného. Těšíme se a věříme, že bude příští společenský večer také tak vydařený jako letošní, ne-li lepší.

Podívejte se na fotky z večera
Podívejte se na video z večera

Žádné komentáře:

Okomentovat