Malostranský den her a zábavy

V sobotu 10. října jsme na Malostranském gymnáziu v Josefské ulici pořádali Malostranský den her a zábavy. Od deseti hodin jsme tu s dětmi hráli oblíbené karetní hry Bang! a Jungle jam. Zahráli jsme si i Bang bez karet a pistolníky.
Kromě toho se děti i podívaly, jak správně ošetřit krvácení nebo zlomeniny a jak dát zraněného do stabilizované polohy a následně si to samy vyzkoušely.
Ve hře Jungle jam zvítězila Emilka Hlinovská, následovaná Aničkou Hlinovskou a Májou Šafránkovou. V Bangu zvítězila trojice banditů, tedy Šimon Hlinovský, Janík Tománek a Honza Hadrava. Kromě diplomů a medailí jsme rozdávali kšiltovky, armádní pexesa a pravítka a večer i křižácké bonbony.
Po osmnácté hodině začala vernisáž malířákových děl, na kterou studenti Malostranského gymnázia vyzdobili školu svými obrazy z nedávného malířáku. Shlédli jsme také fotky z Jiřetína pod Jedlovou, kde jsme na malířáku minulý týden byli.
Pak už na pódium přišla studentská kapela Jerhotti, kterou studenti z Josefské už dobře znají. Představili svou novou zpěvačku Markétu a i se saxofonem v sestavě zahráli většinu písniček ze svého repertoáru.

Tady jsou fotky z akce: http://www.facebook.com/home.php?#/album.php?aid=146311&id=696004107

Tady je videozáznam písniček Zlatá dobrá Malá strana a Zrychlená doba:
http://www.youtube.com/watch?v=02IzP0TLQc0
http://www.youtube.com/watch?v=530L2WJODWI

Žádné komentáře:

Okomentovat