Záchranáři z Malé Strany

Zdravotnický kroužek je bezplatný. Doporučuje se jen zaplatit 30 KČ za rok jako členský příspěvek v Českém Červeném kříži, což přináší mimo jiné i velké slevy na letní tábory a další křižácké akce. Náplní kroužku je teorie první pomoci. Děti získávají teoretické znalosti o poskytování první pomoci, které si také vyzkouší na praktických cvičeních. Naučí se a získají mimo mnoha jiných dovedností a poznatků i informace o anatomii člověka a historii Červeného kříže. Na schůzkách nikdy nechybí různé hry a soutěže. Děti mají možnost účastnit se i různých zajímavých akcí.

Naše skupina (děti ve věku 6-10 let) se bude od 20. listopadu scházet každý pátek od 16 do 18 hodin v naší nové klubovně (Hellichova 11b, Praha 1). Učíme se poskytovat první pomoc, procvičujeme to pomocí her a zásahů. Na jaře (ale i jinak pokud je hezké a teplé počasí), probíhá kroužek v parku.

Na schůzkách hrajeme třeba i hry Jungle jam, DAŇOVÝ POPLATNÍKU, NEZLOB SE a jiné. Před Vánocemi v roce 2007 obdrželi členové našich zdravotnických kroužků jako dárek knížku 1000 divů přírody, vedoucí obdrželi Velký atlas světa. Před Vánocemi 2008 dostaly děti z našich kroužků darem čtyřdílnou knižní sérii o smrti krále Artuše. V příští soutěži hlídek mladých zdravotníků na jaře 2010 chceme vyhrát!
Neváhejte a přidejte se k nám na některé z našich schůzek každý pátek v Hellichovce od 16 do 18 hodin. Těšit se můžeme na mnoho skvělých akcí. Na jaře nás tradičně čeká Bezpečná třináctka 2010, soutěž hlídek mladých zdravotníků, Český den proti rakovině a Bambiriáda 2010.

Více informací získáte u naší vedoucí Marty Šafránkové na mobilu 606864948 nebo na mailu Martasafrankova@seznam.cz
Informace o aktuálním dění na našich schůzkách najdete vždy na těchto stránkách.

Na našich schůzkách se na Vás těší Marta, Šimon, Alenka, Mája, Honzík a další.

naše vedoucí Marta v akci

Žádné komentáře:

Okomentovat