Zveme na naše akce


čtvrtek 22. dubna od 17:30 - Máme otevřeno - pro všechny! - přijďte si popovídat o aktivitách dětí a mládeže a dalších křižáckých věcech se Šimonem Hlinovským do naší klubovny na adrese Hellichova 11b, Praha 1 (asi v 19 hodin se přesuneme do blízké pizzerie Einstein)
pozvánka zde: http://www.cckpraha1.cz/akce/mameotevrenoduben.pdf

středa 28. dubna od 9 do 16 hodin - Den integrovaného záchranného systému v Muzeu Policie na adrese Ke Karlovu 1, Praha 2 - uvidíte hasiče i policii v akci, ukázky první pomoci a po 14. hodině vystoupí v sále muzea i studentská kapela Wosa, kterou mnozí znají ze soutěže Butovický zvoneček 2009 nebo z letošního Malostranského dne her a zábavy! Bude to pařba!
pozvánka zde: http://www.cckpraha1.cz/akce/PZN_muzeum_f.pdf

pátek 30. dubna - neděle 2. května - Víkend v Zaječově - pohodový víkend plný her, výletů a zpívání u táboráku nejen pro naše členy - pozvánka zde: http://www.cckpraha1.cz/akce/zajecov.pdf

sobota 8. května od 14 do 18 hodin - Memoriál Alice Masarykové (Den bezpečnosti) - uvidíte dobrovolné hasiče i policii v akci, ukázky první pomoci, maskování krvavých poranění a po 14. hodině vystoupí v sále muzea opět také studentská kapela Wosa. Bude to pařba!

Žádné komentáře:

Okomentovat