Den, kdy svítí světlušky 2010


Ve středu 8. září jsme již potřetí světluščili. Do osmého ročníku tradiční sbírky Nadačního fondu Českého rozhlasu se během dne zapojilo hned 16 našich dobrovolníků, kteří do pěti pokladniček vybrali asi 25000 KČ (přesný výsledek se ještě dozvíme).
S prodejem jsme začali hned okolo osmé hodiny ranní a naše světlušky jste mohli potkat mimo jiné v Sherwoodu na pražském Hlavním nádraží, na Barrandově, na Smíchově a samozřejmě na zlaté dobré Malé Straně a samotném Malostranském gymnáziu. Ve 13:30 jsme se všichni sešli u Anděla, kde s prodejem zbylých světluščích odznaků, náramků a přívěsků s linorytem světlušky pokračovala Alenka Kokrdová, Mikuláš Vorlík, Karin Malátová, Týna Bůžková a Šimon Hlinovský. Děkujeme i Hance Frischmannové, Anče Kraftové, Elišce Havelkové, Elišce Čermákové, Kristině Jarošové, Olze Kalašové, Bětce Jarchovské, Báře Částkové, Kristýně Žvátorové, Lilly Kulyk a Kristině Balážové, které světluščily už ráno a dopoledne. Naše pomoc nevidomým je vidět!
Okolo půl šesté jsme v sídle Českého rozhlasu na Vinohradech konečně předali všechny plné pokladničky koordinátorce sbírky Ivaně Jančové. Už teď se můžeme těšit na další ročník.

Žádné komentáře:

Okomentovat