Malostranský den her a zábavy III.


Svou vrcholnou událost podzimu jsme letos uspořádali v sobotu 6. listopadu již tradičně na Malostranském gymnáziu v Josefské ulici. Po náročných přípravách akce začala v 10 hodin, kdy ze školního dvora začali přicházet první účastníci.
Novinkou byl tentokrát Airsoft klub Dejvice, na jehož stanovišti jsme si všichni mohli vyzkoušet střelbu z airsoftové zbraně, výstroj airsofťáků a dozvědět se něco o tomto sportu.
Nejen děti si u nás mohly vyzkoušet resuscitaci zraněného a nechat si namaskovat krvavé poranění. Zároveň děti hrály oblíbenou karetní hru Bang!
Během dne jsme také předvedli divákům modelovou situaci, při které airsofťáci dobývali školní budovu a ze schodů přinesli dolů jednoho vojáka, kterému naše mladé zdravotnice ošetřily ránu na hlavě.
V 16 hodin se všichni přesunuli do 4. patra, kde už byl připraven koncert studentských kapel Faraday, Keep Panic a Wosa. Během něj si děti, které na akci setrvaly, ještě zahrály oblíbenou hru Jungle jam na rychlý postřeh a reakci.
Účastníci tradičního školního malířáku vyvěsili ve 3. patře své obrazy, které zde namalovali. Prohlédli jsme si i fotky ze Sázavy, kde se letošní malířák konal. Byla to pařba.

Fotky z akce si můžete prohlédnout zde: http://www.facebook.com/album.php?aid=290539&id=696004107&l=fb7d3b7f7e

Žádné komentáře:

Okomentovat