Šimon má narozeniny


Dnes má předseda naší místní skupiny Šimon Hlinovský 20. narozeniny. Toto své jubileum oslavil už v sobotu v restauraci na Letné, kde mu všechno nejlepší popřála i Hanka Kozáková (na snímku), Tomáš Frýda a mnoho dalších. Všichni si zde také mohli zahrát stolní tenis. Byla to pařba.

Septimy Malostranského gymnázia půjdou 15. a 16. února na exkurzi na transfuzní oddělení Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v rámci křižáckého projektu Darujte krev jen jako. Zde na vlastní oči uvidí, jak lidé darují krev, jak by měla vypadat ideální snídaně dárce krve a dozvědí se, proč stojí za to krev darovat. Vzhledem ke svému věku mohou jít potom sami krev darovat. Septimány doprovodí i místopředsedkyně Klubu dárců krve Magdaléna Uzlíková a předseda naší místní skupiny Šimon Hlinovský.

Ve čtvrtek 18. února se pak bude tradičně v Národním domě na Smíchově konat už 8. maturitní ples Malostranského gymnázia. Maturovat letos bude také Mária Wišniewská, Tomáš Frýda a Jirka Hadrava.

V neděli 21. února nezapomeňte navštívit také Den společenských her, který pořádáme v našem sídle na adrese Hellichova 11b, Praha 1. Budeme hrát oblíbené hry Jungle jam, Jungle speed, Osadníci z Katanu, Evropa i Bang! Bude to pařba!

Žádné komentáře:

Okomentovat