8. maturitní ples Malostranského gymnázia


Ve čtvrtek 18.2. se uskutečnil již 8. maturitní ples Malostranského gymnázia, kde má naše 5. místní skupina skoro polovinu členů. Kromě tří našich členů (Májka Wišniewská, Tomáš Frýda, Jirka Hadrava) letos maturuje i většina našich dvorních kapel Jerhotti a Frozen time.
Z našich členů ples navštívili i Šimon Hlinovský (na snímku), Eliška Rybářová, Jana Čontošová (na snímku) a Petra Valníčková.
V sále nás uvítala nová krásná výzdoba, která je právě dílem letošních maturantů. Ples letos poprvé uváděl profesor Tulach, kterého známe mimo jiné z Malostranského dne her a zábavy. Po projevech ředitele i maturantů už přišly na řadu krásné slavnostní nástupy obou oktáv a šerpování.
Letos neměl každý maturant svých 40 sekund slávy jako loni, při kterých hráli každému jednu konkrétní písničku. Stačilo jim přibližně dvacet vteřin a doprovodné písničky byly společné pro všechny.
Pak mohli všichni svobodně tančit a bavit se, zatímco vystoupila ještě taneční skupina Last minute crew letošní maturantky Adély Koutné.
Poté se všichni přesunuli na tradiční afterparty do klubu Futurum, kde nás navštívil mimo jiné i Kuba Rybář (někdejší předseda naší skupiny Mládeže ČČK Praha 1 a 13)

Zde se můžete podívat na řadu fotek: http://www.facebook.com/album.php?aid=183508&id=696004107

Žádné komentáře:

Okomentovat